21549
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21549,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Title Image

Echipa Noastră

Povestea ta devine povestea noastră.

Ilinca Drăguleanu

Managing Partner // ilinca.d@rcomm.ro

Îmi plac poveștile, îmi place diversitatea și asta m-a împins către munca în agenție.

Cu peste 15 de ani de experiență în strategie de marketing, am gestionat branduri internaționale puternice (ARISTON, BOSCH, CHAFFOTEAUX, ELCO s.a). care activau pe piețe complexe. În mediul corporatist, am dobândit o solidă experiență în B2C cât și B2B, și am dezvoltat sute de campanii de comunicare integrând tehnici de comunicare ATL, cât și BTL. Ulterior, am decis că este timpul să trec de cealaltă parte a baricadei, de la client la agenție. Pe lângă experiență acumulată, marele meu atu este ca am stat în “scaunul” clientului foarte mulți ani. Eu pot înțelege că “povestea” lui are reguli, restricții de buget și timp și că trebuie să se integreze perfect în universul său de business.

Astfel, eu cred în povești pragmatice și nu îmi plac “fundițele” care nu spun nimic.

Simona Grindeanu

Managing Partner // simona.g@rcomm.ro

Cu o experiență de peste 15 ani în relații publice, marketing și mass media, am privit clientul din toate perspectivele. De la jurnalist, PR Specialist în agenție full service și Marketing Manager în companie multinațională, am avut perspectiva comunicării și a marketingului din toate direcțiile. De asemenea, lucrând în medii multiculturale, atât în România cât și în lume, am învățat că orice colaborare are la baza o deplină cunoaștere a clientului, a nevoilor acestuia și a tool-urilor pentru a-i oferi cele mai bune rezultate. Iar echipa și oamenii cu care lucrezi sunt cel mai de preț lucru.

De-a lungul vremii am strâns experiență în strategii de comunicare B2B și B2C, bazate pe campanii de PR & marketing derulate pentru companii care activează în domeniul retail / home & deco / construcții / consultanță / IT&C și nu numai.

Sunt un marketer pasionat de KPI-uri și cred că măsurarea rezultatelor este, până la urmă, ceea ce încheie un proiect de succes, plecat de la o idee inovativă și relevanță.

Andreea Chiana – Cimpu

PR Executive // andreea.c@rcomm.ro

Îmi doresc să contribui la dezvoltarea și succesul brandurilor, motiv pentru care am decis să fac tranziția din departamentul de Marketing și PR al unei companii din domeniul asigurărilor către viața de agenție.

De-a lungul ultimilor 10 ani, am acumulat o experiență solidă în gestionarea de campanii de marketing integrat, social media, PR și CSR, lucrând pentru companii din diverse industrii, precum: asigurări, IT, cursuri și certificări ISO și banking. Dețin cunoștințe vaste în domeniul creării și gestionării campaniilor online, brand management & community management, organizării și coordonării evenimentelor corporate, precum și strategii de content de marketing.

Mă bucur zi de zi să descopăr povești noi. Dar dincolo de toate, îmi place să contribui la scrierea unora fresh, cu potențial de succes!

Monica Hozoc

PR Executive // monica.h@rcomm.ro

„Scufundătorii din Delos erau faimoși în Grecia Antică pentru capacitatea lor de a sta sub apă minute în șirˮ. Sub o formă adaptată, un astfel de scufundător sunt și eu, fiindcă plonjez în PR de câțiva ani. În fapt, e despre cât curaj ai să accesezi provocarea și să rămâi ancorat în ea, astfel încât să o cucerești.

Dacă prima întâlnire cu domeniul am avut-o la client, în industriile telecom și media, de data aceasta am ales peisajul agenției. Merg pe principiul „First-hand experience is better than second-hand knowledge”. Am încredere în proces și cred că research-ul realizat dumnezeiește dictează orice reușită în PR și Comunicare, în timp ce creativitatea deschide calea unei execuții memorabile.

Ador coincidențele și poveștile, iar în timpul liber sunt haihui pe munți sau la activități altfel. Traduc emoțiile prin cuvinte și cred că realitățile pulsează în povești, mai ales când vorbim despre realitatea unui brand curios și dornic să își escaladeze potențialul.