18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Title Image

Despre noi

Povestea ta devine povestea noastră.

Raspberry Communication este o agenție de comunicare și marketing full service unde ideile sunt mereu fresh. De ce Raspberry? Pentru că, la fel ca și zmeura, care crește în locuri stâncoase și deloc prietenoase, noi putem să oferim soluții chiar și acolo unde brandul este în impas. Cu un astfel de concept aflat chiar la temelia noastră, știm că putem duce povestea ta către noi orizonturi, depășind așteptările. Mai mult de atât, povestea ta devine povestea noastră, printr-o implicare activă.

 

Raspberry Communication a plecat la drum cu credința că brandurile de mâine se dezvoltă doar prin servicii special adaptate business-ului, iar strategia, poveștile spuse exact așa cum trebuie și rezultatele măsurabile sunt ceea ce contează.

 

În fiecare proiect în care ne implicăm gândim out-of-the box, iar “altfel” este modul nostru de a genera un mix de PR & comunicare & marketing. Brandul și reputația companiei sunt în grijă noastră, de la dezvoltare, promovare și până la protejare.

 

Strategia noastră se focusează pe câștigarea încrederii clientului tău. Pe termen lung acesta este cel mai bun antidot în calea concurenței și cel mai bun atu pentru o creștere continuă.

 

Suntem o agenție orientată pe construirea de relații, cu parteneriate de lungă durată. Echipa noastră experimentată, cu viziune pe termen lung și abordare îndrăzneață, oferă o valoare și un serviciu unic. Abilitatea noastră de a fi creativi și de a înțelege nevoile tale este pulsul unei lumi în mișcare. Ne transformăm clienții în lideri de gândire prin redefinirea peisajului de PR și marketing cu campanii integrate. La Raspberry Communication, suntem povestitori care utilizează căi creative pentru că mesajul clientului să ajungă drept la țintă, pe toate canalele.

 

Gândim la fel că jurnaliștii, așa că oferim mass-media exact mesajul de care are nevoie de la ține, pentru că fiecare articol contează pentru crearea notorietății tale. În același timp, îți înțelegem business-ul și gândim ca și cum am fi parte din echipa ta. Dincolo de toate însă, măsurăm rezultatele în impactul creat pentru brandul tău.

Povestea ta, devine povestea noastră.